Design a site like this with WordPress.com
Kom i gang

Gryter

Espen elsker gryter, og han elsker sine jerngryter. Alle grytene blir laga i 4-8 liters gryter som de får det i. Dei er laga til kvar bestilling og kan hentes i Bagn om du ikkje vil ha det levert.

Minimum 8 pers:

Elg eller hjortegryte, kr 275,-

Kjøttet er bruna kraftig for å få så god smak som mogleg, og er kokt saman med det beste me har. Raudvin, skogsopp, rumme, fløyte, tyttebær, bronost, urter og rotgrønnsaker. Saman med denne er det ein potet og jordskokkmos.

Allergener; Selleri, sennep, laktose/mjølkeprotein

Boeuf Bourguignon, kr 250,-

I Burgund er det raudvin som gjeld, og det er også det i denne gryta. Raudvin, oksekjøt, urter, lauk, kvitlauk og rotgrønnsaker gjer mykje god smak. Den serverast med potetstappe, då eg synes det er best.  

Allergener: (Laktose/mjølkeprotein, kan erstattast)

Ølgryte, kr 225,-

Høgrygg er kanskje det mest smaksrike kjøtet ein har, og her brunast dette kraftig dekt i kveitemjøl. Kokast saman med øl, rosmarin, lauk, rotgrønnsaker og potet.

Inneheld: Gluten og selleri

Kyllinggryte kr 195,-

Eg lagar to ulike kyllinggryter. Ein med inspirasjon frå Frankrike, Coq au vin, kylling i vin. Og ein med inspirasjon frå Thailand, grønn curry med kokosmjølk, kafirlime, koriander og ris.

Reklame
%d bloggarar likar dette: