Ølmakarens middag

Espen er bryggerikokk og bryggerigründer, og kan få til ein totaloppleving!

Me starter opp med ein ølsmaking med 4-5 ulike øl, saman med litt passande snack, og de får høyre historia til kva øl har betydd for menneske gjennom historia fram til dagens moderne ølbrygging, og ikkje minst Små Vesen si historie!

Etter ølsmakinga så blir det bryggerikokkens måltid, som er eit delemåltid med øl i alle rettane og ein gjennomgang av kva øl som passar til kvar enkelt rett!

Meny:

Tygg :: Skalldyrsuppe med Vetteskum :: Fjellgristerin med ølsjy :: Ølbressert elg med pastinakkkrem :: Ølkaramellpudding med solbærsorbet

(Kan også utvidast med ein osterett)

Pris:: 8000 kr for oppdraget

I tillegg per person: 795 kr, inkludert mat og øl til maten.

Espen er også sommelier (vinkelner), og kan også mykje om norsk sider. Det er mogleg å gjera om menyen til ein vin eller sider-meny med smaking på førehand.

Kontakt oss
Hos Blåfjelldal
Storebruvegen 54
2930 Bagn
Norge
Tlf: 962 34 211 
espen@smaavesen.no
Create your website with WordPress.com
Kom i gang
%d bloggarar likar dette: